Body & Mind

Door de ruime ervaring van HillFit oprichter en eigenaar Twan van den Heuvel in Personal Training en topsport, wilde hij graag deze exclusieve vorm van sporten voor een breder publiek bereikbaar maken. Dat begint met een goede training, aangevuld met ondersteunende diensten en lifestyle advies.

CrossFit training combineert het beste uit gymnastiek, gewichtheffen en atletiek binnen 1 trainingsvorm, waardoor je profiteert van een complete workout voor je hele lichaam.

Naast een goede full-body-workout is ondersteuning in lifestyle en herstel van belang om te komen tot een optimale training en fitheid voor jou. Daarom bieden we, naast de reguliere traning, ook extra diensten aan. Deze worden aanvullend aangeboden om je (sport)prestaties te verbeteren en/of fysieke klachten die je ervaart te verminderen.

Hiervan kan elke HillFitter gebruik maken. In sommige gevallen kosteloos, als onderdeel van onze totale dienstverlening. Of aanvullend -op afspraak- afnemen.

Om jouw body en mind te ondersteunen bieden we:

Mobiliteit

De ROMWod stretch-routine is gericht op flexibiliteit en het optimaliseren van je bewegingen. Deze is op de SMART-TV voor iedereen toegankelijk in de workout ruimte boven. Het helpt bij je herstel na intensief trainen en boost je performance. Pak een matje en stretch, wanneer het jou uit komt!

Sportmassage

Met sportmassage wordt getracht het herstel na zware inspanning en/of bij een blessure te bevorderen. Ook worden de massages preventief ingezet om (sport)blessures te voorkomen, de effectiviteit van de training te verhogen en je prestatie te verbeteren.

Mylogenics behandeling

Behandeling van blessures en fysieke klachten. We zorgen voor pijnverlichting, verbetering van prestaties en vrijere bewegingen in het dagelijks leven door toepassing van Mylogenics. Hiermee kunnen we binnen enkele minuten zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel opsporen en behandelen. Door het verwijderen van verklevingen en het toepassen van diverse methodes wordt de structuur, beweging en functie van weefsels en bloedvaten hersteld. Bij zowel incidentele blessures en/of meer chronische klachten.

Heb je een vraag?

Neem contact op