Deze training is gericht op de fundamentals van CrossFit. Er wordt ruime tijd langer stilgestaan bij de bewegingen die je ook kunt verwachten in een normale CrossFit training, de opzet van de training is vergelijkbaar. Het doel is -als jij al CrossFit training volgt- om jou technisch beter te laten bewegen OF om jou -als starter- alle oefeningen te leren zodat je gemakkelijker mee kan doen met de groepen. CrossFit begint altijd bij de basics en wordt, op jouw persoonlijk, uitbereid in intensiteit, complexiteit en meer gewicht.

” Soms heb je het idee dat je iets nog niet helemaal onder de knie hebt, of je wil je gewoon je techniek verbeteren. Daarom bieden we de lessen fundamentals!”

De Fundamentals training is er dus voor leden. Bekijk het rooster in de APP om te zien wanneer je de Fundamentals training kan volgen.

Ben je nog geen lid en wil je starten met CrossFit? Ook dan ga je de Fundamentals volgen, maar eerst beginnen we dan met de Starterstraining. Meer lezen over Onboarding bij HillFit en wat je gaat doen als je start met CrossFit bij ons? [Klik dan hier >> ]

HillFit Uden

Author HillFit Uden

More posts by HillFit Uden