Onze leden aan het woord;

Marjolijn verteld!

Marjolijn is 24 jaar, woont in Uden met haar vriend en hond en werkt op een groep voor kinderen met verstandelijke en psychische problemen. Sinds kort is zij zich ook aan het ontwikkelen als coach bij Hillfit! Extra leuk dus om Marjolijn iets beter te leren kennen.

Ze sport normaalgesproken 5 keer in de week bij Hillfit, een fanatieke dame dus! Toen we haar vroegen of ze direct vanaf het begin 5 keer per week sportte begon ze te lachen. “Nee…” zegt ze. “Ik was voordat ik bij Hillfit kwam sporten een jaar lang echt totaal niet sportief geweest.

Ik was niet zo tevreden over mijn lichaam, na een jaar lang veel feesten. Tijdens een middagje zwemmen zag ik bij mijn zus opeens een sixpack tevoorschijn komen. Dit kwam door het sporten bij Hillfit. Ik dacht wat? Hoe dan? Dit wil ik ook!“

Haar favoriete oefening is de handstand push up. Vooral vanaf het moment dat deze goed lukte natuurlijk 😉 En toen we vroegen naar een Hillfit blunder antwoordde Marjolijn: “Ehh welke wil je horen?

Ik heb er genoeg volgens mij”. Één blunder die haar altijd bij bleef is dat ze bij een snatch vergat haar hoofd naar achter te doen. Auw!

Ook vroegen we wat haar crossfit ambities zijn. “Ik hoop me de komende tijd vooral verder te ontwikkelen als CrossFit coach. Dat vind ik super leuk om te doen! Ik zou uiteindelijk deze vaardigheden willen verbinden met mijn werk in de zorg. Deze droom hoop ik de komende tijd om te kunnen gaan zetten naar werkelijkheid!”

Terug naar overzicht