Onze coaches

De kracht van HillFit: samen sterk. Ons team is samengesteld uit coaches met allemaal een eigen expertise. We versterken elkaar en voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor iedereen die de box ingaat.

Twan van den Heuvel

Oprichter, eigenaar en coach

Twan is iemand die groot durft te dromen. En het blijft niet bij dromen: hij maakt het ook waar. Eerst als topsporter in de motorcross en nu als eigenaar van HillFit. Als Twan zijn schouders ergens onder zet, komt alles in beweging. Hij is de motor achter alles wat er gebeurt in de box. Hij heeft een heel eigen visie en kiest bewust wat hij aanbiedt en wie hij aanneemt en opleidt tot coach. Hij steekt dan ook zijn hand in het vuur voor zijn team. Zijn kennis en ervaring zijn enorm divers en uitgebreid en hij is altijd bezig om zich te ontwikkelen, als mens en als professional. Met de kennis die hij vergaart, wil hij continu anderen inspireren. Dat doet hij als CrossFitcoach in de trainingen en als kartrekker binnen zijn team. Een goede sfeer en open contact zijn volgens Twan onmisbaar als basis om te sporten en te ontwikkelen, voor iedereen. Daar zorgt hij dan ook voor vanuit grote betrokkenheid en oprechte belangstelling voor mensen en hun drijfveren.

HillFit in één woord: CHANGE

Lichaam én geest soepel en sterk houden, dat is wat je te doen staat

Cindy van den Heuvel

Coach, SeniorFit en Teens

Cindy is het levende voorbeeld van iemand die boven zichzelf is uitgestegen. En het einde van haar ontwikkeling als sportvrouw is nog lang niet in zicht. Als we haar dit 5 jaar geleden hadden gezegd, had ze ons keihard in ons gezicht uitgelachen. Maar haar broer Twan zag in haar dat ze de potentie had om een hele goeie te worden. Cindy is niet meer weg te slaan uit de box en kan zich geen leven meer voorstellen zonder CrossFit. Ze is er stukken zelfverzekerder door geworden en is blij met haar spiegelbeeld, met de sportvrouw die ze geworden is. Ze staat inmiddels regelmatig in het Europese wedstrijdveld. Haar doorzettingsvermogen, humor en positieve energie worden enorm gewaardeerd door haar teamgenoten en door de leden van HillFit. Cindy kan heel serieus werken maar brengt ook altijd wat lucht in een training met een gekke opmerking en een lach.

HillFit in één woord: KRACHT.

Het is super om te zien dat iemand vecht en wint van zichzelf!

Marnic Arts

Head Coach en Sportdiëtist

Marnic is een professionele kracht die ondanks zijn bescheidenheid de lat hoog legt. Hij is enorm gespitst op de finesse in alle technieken en altijd bezig zijn eigen deskundigheid te perfectioneren, als sportdiëtist en als head coach. Naast zijn werkzaamheden als coach verzorgt Marnic de programmering van een groot deel van de trainingen, en is hij verantwoordelijk voor tal van organisatorische taken binnen HillFit.

Omdat voeding en training onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, heeft Marnic binnen HillFit zijn eigen praktijk als sportdiëtist. Marnic: “Het is mijn missie om mensen te leren zelfstandig gezonde keuzes te maken, zowel als het gaat om voeding als training. Mensen die zelf de regie nemen over hun gezondheid krijgen meer zelfvertrouwen en kunnen met recht trots zijn op wat ze bereiken. De huidige fitness industrie wordt overspoeld met nonsens over training en voeding. Ik wil daarin het verschil maken en HillFit een plek laten zijn waar je professioneel begeleid wordt en eerlijk advies kunt verwachten.”

Ten grondslag aan de deskundigheid van Marnic ligt een 4-jarige CIOS-opleiding, een 4-jarige hbo-opleiding voeding & diëtetiek, en een post-hbo sportdiëtetiek. Succesvolle resultaten van leden zijn het bewijs dat de combinatie van goede training en begeleiding bij voeding leiden tot het beste resultaat. De kwaliteiten van Marnic als sportdiëtist worden binnen het team dan ook optimaal benut.

Renz van Haandel

Coach en Fysio

Renz is een zeer gedreven coach, sporter én fysiotherapeut. Renz is hoofd programmering, samen met Marnic. Dat houdt in dat zij de wekelijkse trainingen uitdenken voor alle coaches. Het gaat daarbij om technieken, zorgvuldige op- en afbouw, afwisseling, vernieuwing, differentiatie (aanbod op eigen niveau), veiligheid en plezier. Renz kan er zijn kennis van het bewegingsapparaat en zijn creativiteit in kwijt. Voor hem is het steeds weer een uitdaging om mensen in een groep zodanig te coachen dat ze individueel vooruitgaan en hun eigen doelen behalen. Ook mensen die een aangepast programma hebben vanwege blesssures of chronische klachten. Verder is Renz een echte community-man, hij is vaak de spil achter de HillFit-evenementen.

HillFit in één woord: ONTWIKKELING

CrossFit; een blessure is geen probleem, gebrek aan motivatie wel.

Bas Caspers

Coach

Bas is onze fanatiekste CrossFitter. Hij heeft nog een andere baan hiernaast maar hij lééft voor CrossFit en HillFit. Bas doet mee aan wedstrijden op Europees niveau en eindigt nogal eens op het podium. Als coach geniet hij ervan dat mensen technieken oppakken en dat deze hen helpen in hun dagelijks en/of werkend leven. Hij ziet ze gewoon sterker en fitter worden en dat is al een compliment op zich. De saamhorigheid tussen de coaches, tussen de leden onderling en tussen coaches en leden maakt HillFit uniek, vindt Bas. De gunfactor is hoog en je wordt gedragen door de aanmoediging en het onderlinge vertrouwen.

HillFit in één woord: SFEER

Geniet zoveel mogelijk van het leven

Bas Herps

Coach

Bas houdt niet van half werk. Achter zijn bescheiden en jonge uitstraling schuilt een enorm ambitieuze (personal) trainer. Begin 2019 is hij afgestudeerd als sportkundige. Tijdens zijn studie heeft hij twee jaar geassisteerd als performance-coach bij toptalenten in baseball en softball. Gelukkig is hij trouw gebleven aan zijn roots en wil hij zijn deskundigheid met hart en ziel inzetten voor HillFit. Van begin af aan voelt hij zich thuis bij de gedrevenheid en het plezier waarmee iedereen bezig is, zowel de coaches als de leden. Zelf hoopt hij zich op te werken tot wedstrijdniveau.

HillFit in één woord: PASSIE

Nothing happens until something moves

Altijd enthousiast

en altijd behulpzaam

Het team van HillFit is samengesteld uit coaches met allemaal een eigen expertise. Ze versterken elkaar en voelen zich gezamenlijk verantwoordelijk voor iedereen die de box ingaat.