Hillfit Uden | meer dan een sportschool

HillFit Uden staat voor training op jouw niveau, maar met de structuur en effect van die van een topsporter, onder begeleiding van een trainer die zijn sporen in de topsport reeds heeft verdiend!

Bij HillFit Uden ligt de nadruk op small-group training waarbinnen ieder individu onder persoonlijke begeleiding  zal zien dat hij of zij tot meer in staat is dan ooit gedacht! Jij bepaalt in samenspraak met de trainer of en hoe jij fysiek tot het maximale wordt uitgedaagd. Deze small-group training combineert het beste uit gymnastiek, gewichtheffen en atletiek binnen één trainingsvorm waardoor je profiteert van een complete workout voor je hele lichaam.

Het principe achter HillFit Uden is je lichaam dusdanig te activeren, dat je beter, fitter en sterker zult gaan voelen. De trainingsresultaten worden op een leuke manier op de proef gesteld door een competitie-element aan de workout toe te voegen. Het resultaat is een uiterst efficiënte training die tot verbluffende resultaten leidt en ook nog eens verschrikkelijk leuk is om te doen samen met een klein groepje medesporters. Teamspirit gegarandeerd!

Bij HillFit Uden train je altijd met professioneel en modern materiaal in een goed ingerichte ruimte, zodat niet alleen het optimale effect, maar ook  je veiligheid wordt gewaarborgd.

Voor wie is HillFit Uden?

HillFit Uden is voor iedereen geschikt, van jong tot oud, van beginner tot topatleet. Wat het doel ook moge zijn; een betere gezondheid, strakker in je vel of meer spiermassa. HillFit Uden is dé manier om dit te realiseren!

Door de slimme programmering wordt je sterk, soepel, snel en strak. De trainingsbehoefte van jóuw en een topatleet variëren slechts van niveau en niet van soort.

De persoon achter HillFit & Heuveltraining: Twan van den Heuvel

Twan van den Heuvel is al meer dan 20 jaar actief in en om de topsport en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van sporters op elk niveau. Vanaf 2006 heeft Twan van den Heuvel zich verder gespecialiseerd in Personal Training & Coaching voor (top)sporters. In die jaren heeft hij zich volledig ingezet om zijn kwaliteit/specialisme naar het hoogste niveau te tillen.

Twan van den Heuvel is gecertificeerd  CrossFit & gymnastics coach level 1 en 2 en Overload worldwide T.O.P. A&B Trainer.

Enkele specialiteiten van Twan omvatten trainingsbegeleiding, het schrijven van sportspecifieke trainingen, het behandelen van blessures en afslankbegeleiding.

Workshops over voeding-, training en revalidatie; op maat en/of op locatie behoren ook tot de mogelijkheden.

Ontstaan HillFit

Door zijn ruime ervaring in Personal training en de reacties van de verschillende sporters is Twan op het idee gekomen om deze exclusieve vorm van sporten ook voor een breder publiek bereikbaar te maken.

Iedereen wil graag sporten en zoekt naar een zo efficiënt mogelijke workout met zo veel mogelijk resultaat. Tijd is schaars tegenwoordig. In de sportschool voelt een workout van een uur vaak als een complete workout maar is dat eigenlijk niet. Je mist nu eenmaal de persoonlijke begeleiding die jouw workout tot een Top-workout maakt. Na eenmaal van de HillFit Uden methode te hebben geproefd zijn veel reacties als volgt:

“Ik wist niet dat ik zoveel spieren in mijn lichaam had!”

“In dit tijdsbestek zo’n complete workout, ongeloofelijk”

Dit soort reacties en ervaringen hebben geleid tot het ontstaan van HillFit. Samen werken aan een zo efficiënt mogelijke workout, voor je hele lichaam, op jouw niveau.