Wil je starten bij HillFit?

“CrossFit is te heftig voor me, het gaat er heftig aan toe, ik ben er een beetje bang voor.”

“Ik vind het er te zwaar uit zien met al die gewichten en ik hoef niet zo nodig te -krachtpatsen.”

“Ik ben niet fit genoeg voor CrossFit, ik kan dat nooit.”

Onze coaches horen dit regelmatig. Maar JUIST CrossFit is geschikt voor iedereen.
Zelfs voor mensen die weinig of niets aan sport hebben gedaan voorheen.

Als je weet dat CrossFit vooral gaat over ‘functioneel bewegen’ dan snap je dat het juist gaat over de meest optimale inzet van gewicht en oefening, zoals je die ook in het dagelijks leven tegen komt. Het tillen van je boodschappen, een sprintje trekken om op tijd te komen, het optillen van een kind of het oppakken van iets op de grond.

Je hebt het mis als je denkt dat je bij CrossFit begint met zware gewichten en oefeningen die je niet kan. Juist niet, want zonder goede basis werk je alleen aan blessures en niet aan je gezondheid.

HillFit Basistraining, helpt jou bij een goede start met Crossfit!

Wanneer je nieuw bent bij HillFit begin je altijd met de basistraining. Deze is, naast een introductie bij HillFit en wegwijs in de Box, gericht op de fundamentals van CrossFit. Er wordt langer stilgestaan bij de bewegingen die je kunt verwachten in een CrossFit training, de opzet van de training is vergelijkbaar. Het doel is om jou als starter fundamentele oefeningen te leren, zodat je kan starten met de groepstrainingen.

Vraag meteen een gratis proeftraining aan

Onze visie

Iedereen kan fit worden met de juiste coaching. Het vergt motivatie van jou en begeleiding van ons. Je krijgt persoonlijke begeleiding wanneer je start en ook in de kleine groepen is er aandacht voor iedereen persoonlijk. Samen kom je verder door de stimulans van de anderen. We nodigen je uit om het bij ons te komen proberen!

CrossFit bij HillFit Uden

Onboarding

Verandering is een proces dat nooit af is. Soms is het twee stappen terug en één vooruit. Wij staan naast je en geven je inzicht in je eigen proces én uitzicht op het doel dat je zo graag wil bereiken. Uit ervaring, deskundigheid en betrokkenheid. NU is een goed moment om te starten!

Vraag een gratis proeftraining aan

Onze coaches

Iedereen is hier in beweging, op zijn of haar eigen niveau. Oók de coaches, vergis je niet. Iedereen heeft steeds weer nieuwe doelen om naar toe te werken. Of het nou op fysiek of mentaal vlak is: Challenge & Change zijn altijd aanwezig.

Lees meer over onze coaches

It's YOU and US. It's (Y)our challenge, (Y)our change!

Een beter leven begint bij jezelf. Zet NU de eerste stap naar een fit(ter) leven. Begin gewoon!

Wordt hier HillFit Member!