Jean-Paul Maas

Stoelen of banken begonnen telkens magnetisch te gaan werken als de tijd naderde waarop ik met mezelf had afgesproken te gaan sporten.

Aan de bak Fitnessen is niet mijn hobby. Het zwoegen in de sportschool staat me ontzettend tegen. In het verleden had ik visioenen over hoe ik in korte tijd mijn lijf wel eens even aan zou pakken. Eens de afspraken met mezelf gemaakt bleek mijn wilskracht me toch in de steek te laten. Stoelen of banken begonnen telkens magnetisch te gaan werken als de tijd naderde waarop ik met mezelf had afgesproken te gaan sporten. Ik kan me mijn laatste periode van serieus sporten niet eens herinneren. Oftewel: een discipline van ‘likmevestje’ als het om mijn eigen gezondheid gaat. En helaas zijn de verhalen over ouder worden en sneller aankomen waar. Zolang je maar genoeg eet en alleen maar achter het stuur, je laptop of op de bank zit. Ik was er klaar mee. Ik moest van mezelf aan de bak. Met een plan, een doel…én met een motivator van formaat. Ik ken Twan van den Heuvel al ruim acht jaar. Motorcross is onze gezamenlijke passie. Het pakket van een persoonlijke aanpak, de juiste ervaring en ruime trainingsmogelijkheden aangevuld met die positieve vibe die hij altijd bij zich draagt, deden mij al gauw voor Hiillfit kiezen. Twan is begaan met de mensen die voor Hillfit kiezen. Uit het niets een sms krijgen met een goede tip is misschien iets kleins, maar in een traject waarin je normale patroon volledig op zijn kop staat heel erg waardevol. De verleiding om terug te vallen in het oude is immers groot en Twan weet daar op een verrassende manier op in te spelen. En het mooie van alles is: het werkt nog ook!


Kirsten Smink

Tijdens mijn intake gesprek gaf Twan aan dat het wel eens verslavend zou kunnen worden, waarop ik hem heel hard heb uitgelachen.

Mijn naam is Kirsten Smink en ik werk als verkoopmedewerker binnendienst bij een webshop. Toen ik een jaar geleden bij Hillfit begon met sporten had ik geen enkele sport als hobby. Heel af en toe hardlopen maar daar had ik het ook vlug mee gezien! Ik was absoluut niet sportief, met mijn intake gesprek gaf Twan aan dat het wel eens verslavend zou kunnen worden waarop ik hem heel hard heb uitgelachen en gedacht ja dat zal vast maar niet voor mij eens per week is voldoende. Na in het begin onwijs veel spierpijn te hebben gehad begon ik plezier in sporten te krijgen en heb ik heel voorzichtig aan Twan gevraagd of het een optie was om 2 keer per week te gaan sporten, na twee keer volgde al snel 3 keer per week en ondertussen train ik 4 dagen per week bij Hillfit. Overigens heb ik mijn man nadat hij mij veel had uitgelachen ook aan het sporten gekregen en met succes! In een jaar tijd is mijn lijf veel verandert en kun je al een groot verschil zien met een jaar geleden, vooral het laatste half jaar door meer te trainen en tips over voeding te krijgen is er veel verandert. Het voordeel van Hillfit vind ik de kleine groepjes waarin getraind wordt en de persoonlijke begeleiding. Je wordt continu gemotiveerd door je coach en tot het uiterste gedreven, iedere training weer. Wat leuk is om te zien dat telkens de resultaten van iedereen per training op het bord worden geschreven, hierdoor raak je gedreven en gemotiveerd om de resultaten van anderen te verbeteren. Daarnaast krijg je tips / huiswerk mee voor thuis waardoor je de oefeningen nog beter gaat beheersen en uiteindelijk sterker en flexibeler gaat worden, dit levert een groot voordeel tijdens de lessen. Ook worden de belangen van voeding in combinatie met sporten regelmatig besproken waar je in het dagelijks leven mee aan de slag kunt gaan.

Ik blijf wekelijks met onwijs veel plezier naar de trainingen gaan. Ik hoop jullie als lezer ook een keer te mogen ontmoeten bij Hillfit om jullie te laten zien hoe leuk sporten kan zijn!

Sportieve groeten,
Kirsten


Femke Verhaaren

Ik voel me fitter en zit strakker in mijn vel!

Mijn naam is Femke Verhaaren, ik ben 35 jaar oud. In het dagelijkse leven geef ik leiding aan twee basisscholen. Ik ben namelijk directeur op bs de Vonder en bs St Jozef in Someren. Sinds de start van “Heuveltraining” train ik bij Twan.
Ik ben super enthousiast. Het afwisselende programma; kracht, conditie en souplesse maken dat dit voor mij de ideale manier van trainen is. Ik voel me fitter en zit strakker in mijn vel! We trainen met kleine groepjes, dit maakt het erg persoonlijk en geeft mij een drive om iedere keer te gaan! Elkaar aanmoedigen en erdoor trekken mocht het zwaar zijn! Dat geeft mij nieuwe energie!
Kortom; niet twijfelen maar gewoon doen!


Hanneke Daanen

My Change My Challenge

Vorig jaar november stapte ik lichtelijk onzeker en niet wetende wat er zou komen de Hillfit Crossfit Box (Uh toen ook niet wetende dat ze dat in de Crossfit wereld een Box noemen) binnen. Na een kennismaking met de coach en een korte uitleg over de sport Crossfit begonnen we aan een introductieles. Ik, toch wel iemand met een redelijk sportieve achtergrond, kreeg al snel in de gaten dat de lat toch wel iets hoger ligt als bij een standaard lesje in de gym, maar ik was om en zou deze challenge aan gaan. Dit zou mijn sport gaan worden welke mij erbij zou gaan helpen mijn doel te bereiken, namelijk mijn oude lijf terug na mijn zwangerschap. Nu een jaar verder kan ik de volgende conclusie trekken: ik ben fitter, sterker (zowel mentaal als fysiek), slanker, strakker en als laatste verslaafd.
“Always pushed to the limit, Challenge, Friends, Fun, Competition, Solidarity, It changed my life”. Good Job coaches! Hillfit rocks!


Jelle van den Elzen

Sport en het inzetten van sport is een groot onderdeel van mijn dagelijks leven

Mijn naam is Jelle van den Elzen, bewegingswetenschapper i.o. en werkzaam als bewegingsagoog binnen de specialistische revalidatie.
Ik ervaar de Crossfit trainingen bij Hillfit Uden als zeer uitdagend, leerzaam en erg leuk! Sport en het inzetten van sport is een groot onderdeel van mijn dagelijks leven. Trainen in een ‘traditioneel’ fitnesscentrum biedt mij weinig tot geen uitdaging in tegenstelling tot Crossfit waar ik telkens nieuwe uitdagende oefeningen en trainingen tegenkom. De begeleiding is erg goed, naast het enthousiasme wat er van af straalt wordt er goed op de ‘uitvoering’ van bewegingen gelet. Of je nu ervaren bent of juist beginner, je leert echt beter bewegen! Ik kan Hillfit Uden dan ook aan iedereen aanbevelen.