Voeding

beeldmerkVoeding en training zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om tot het beste resultaat te komen. Of dit nu gericht is op prestatieverbetering, verandering van lichaamssamenstelling of algehele fitheid; Marnic Arts begeleidt je graag op voedingsgebied bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. De behandeling en het advies is volledig afgestemd op je training, je leefstijl, je gewoontes en je voorkeuren. In samenspraak met jou stelt de Marnic een plan op om met voedingsbegeleiding naar je doelen toe te werken.
Er bestaat helaas geen wondermiddel om in korte tijd je doel zonder moeite te bereiken. Je voeding aanpassen is niet iets tijdelijks. Het gaat om de verandering binnen je leefgewoonten. Om het totaalplaatje. En dat vergt wilskracht en discipline.
Om op lange termijn verandering te realiseren binnen je voedingsgewoonte is begeleiding noodzakelijk. Marnic bied twee vormen van begeleiding aan. Een intake en twee vevolgconsulten, of een intake en vijf vervolgconsulten.
Na een intakegesprek ga je aan de slag met een persoonlijk voedingsplan met een voorbeelddagmenu (en variaties daarop) ter ondersteuning. Meerdere evaluatiemomenten worden ingepland om samen met Marnic de voortgang te bespreken en deze ook daadwerkelijk door hem te laten meten. Aan de hand van je tussentijdse resultaten en bevindingen worden aanpassingen gedaan in je voedingsplan. De begeleiding is gericht op de verbeterpunten die noodzakelijk zijn voor het bereiken van jouw doel.
Maar, onthoud: ook voedingsbegeleiding is geen wondermiddel. Jij bent zélf degene die aan de slag moet gaan om de adviezen en handvatten in het dagelijks leven uit te voeren. Your Challenge, Your Change!

Voor meer informatie over de voedingsbegeleiding ga naar; www.marnicarts.nl, of stuur een e-mail naar info@marnicarts.nl.