Voedingsbegeleiding

Of je nu streeft naar prestatieverbetering, verandering van lichaamssamenstelling of algehele fitheid; om tot het beste resultaat te komen, zijn voeding en training onlosmakelijk met elkaar verbonden. Laat jezelf professioneel begeleiden door coach en sportdiëtist Marnic Arts (marnicarts.nl). Hij weet precies wat jij moet doen om jouw doelen te bereiken, zowel op recreatief als op professioneel niveau.

Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan is Marnic enthousiast om jou te helpen!

“Tijdens een intake gaan we in gesprek over wat je wilt bereiken. Daarnaast bespreken we je huidige voeding- en bewegingspatroon, mogelijke medische klachten of aandoeningen en vervolgens meet ik je lichaamssamenstelling. De eerste vervolgafspraak ontvang je van mij een voedingsplan met een voorbeeldmenu en een advies op maat. Uiteraard leg ik je alles uit. De afspraken daarna evalueren we, pas ik het plan aan waar nodig… en zetten we samen alles in het werk om jouw doel te bereiken!

Om op lange termijn verandering te realiseren binnen je voedingspatroon is goede begeleiding essentieel. Het begeleidingstraject start daarom altijd met een basisbegeleiding van een intakegesprek en twee vervolgafspraken. Gedurende het traject wil ik je kunnen volgen en bijsturen waar nodig. Daarna bekijken we samen welke vervolgbegeleiding het beste bij jou past.” – Marnic Arts, sportdiëtist.”

Wil je meer info over voedingsbegeleiding of graag een intakegesprek plannen? Neem dan nu contact op: info@marnicarts.nl

Basis begeleiding

€165

eenmalig

Intake, voedingsplan, 2 vervolgafspraken

– Intakegesprek gericht op persoonlijke doelen, leefstijl, voeding en training
– Meting lichaamssamenstelling (gewicht, vetpercentage, omtrekmaten)
– Persoonlijk voedingsplan bestaande uit een voorbeeldmenu en advies op maat
– Evalueren van voortgang (gesprek en metingen) en bijstellen van het plan waar nodig

Check-up pakket

€90

(€30,- per afspraak)

3 vervolgafspraken

– Bespreken en evalueren (leefstijl, voeding en training)
– Meten en evalueren van de lichaamssamenstelling
– Waar nodig nieuwe actiepunten bespreken